Üretim

Döner günümüzde global bir Fast-Food ürünü olarak gelişimini devam ettiriyor. Hem Fast-Food olarak ekmek arasında salata ve sos ile birleşen mükemmel lezzeti ile günümüz dünyasında fazla zaman kaybetmeden ekmek arasında tüketilmesi, hem de masa başında tabakta yanında çeşitli zengin garnitürler ile bol zaman eşliğinde güzel bir yemek zevki sunma özelliğine sahip olan döner gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Ana yurdu zengin Anadolu mutfağının vazgeçilmezi döner, Avrupada gelişip endüstrileştikten sonra. Başta Avrupada vazgeçilmez yiyecekler arasına girmiştir. Daha sonra da dünyanın hemen hemen her noktasına yayılmıştır.

Üretim Sürecimiz

Hammadde Seçimi

Hammadde kabul bölümünde kalite kriterlerine uygunluk kontrolü yapilir.

 Et İşleme

Etler kemik, yağ ve sinirlerinden ayıklanır.

Marinasyon

Özel sos ve baharatlarla marine edilir.

Dinlendirme

Marine edilen sosun etin içine işlemesi için 1 gün süresince dinlendirilir.

Laboratuvar Analizleri

Numune alınarak belirli periyodlar esas alınarak bağımsız labaratuvarlarda mikrobiyolojik analizi yapılır.

 Baton Döner Hazırlama

Şişlere baton döner olarak takılır ve strec folyo ile sarılır.

Şoklama

Taze etten üretilmiş olan dönerin -18 °C de uzun süre tazeliğini kaybetmeden stoklanabilmesi için özel yapılmış olan -40°C deki odada merkezi sıcaklığı -18°C yi buluncaya kadar şoklama işlemi yapılır.

Paketleme

Şoklanmış olan dönerler karton kolilere koyularak servise ve satışa hazır hale getirilir.

DST Gıda

Yıllık Üretim Kapasitesi
0 Ton

Almanya & Türkiye’de

Üretim

Kalitede Ürünleri
% 0 Premium